El secretari general d'ICV, Joan Herrera, va anunciar que el seu grup ha sol·licitat la compareixença al Parlament de tots els consellers del Govern perquè informin sobre les repercussions de la instal·lació d'Eurovegas al Delta del Llobregat.

Herrera va lamentar que el Govern i l'empresari nord-americà Sheldon Adelson decidieixin el futur d'aquesta zona sense tenir en compte l'opinió del territori. En aquest sentit, va avisar que Adelson es trobarà pancartes contra el seu projecte des de l'Aeroport d'El Prat fins a la zona de Delta en la seva possible visita d'aquest dilluns. L'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, va demanar que els ajuntaments de la zona afectada es posicionin.

Joan Herrera, Lluís Tejedor i regidors d'ICV-EUiA d'El Prat de Llobregat, Cornellà, Sant Boi i Viladecans van desplegar ahir una pancarta al Parc Agrari del Delta on s'hi podia llegir "Eurovegas No". Són els quatre municipis afectats per la possible instal·lació d'aquest gran complex d'oci i turisme. Herrera va lamentar que el Govern de CiU sigui favorable a Eurovegas sense haver avaluat l'impacte que tindrà en el medi ambient, la salut o el coneixement.

Herrera va afegir que "és inacceptable" que el territori no deicideixi si vol o no el projecte Eurovegas i que sigui "el Govern i Adelson qui decideixin per nosaltres". En aquest sentit, l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, va avisar ahir també als ajuntaments i institucions de la zona afectada que es posicionin sobre el projecte abans que es prengui una decisió definitiva.