La jutgessa ha decretat presó provisional i sense fiança per un dels quatre darrers detinguts per l'agressió nazi a Manresa, llibertat provisional amb compareixences setmanals per a dos d'ells i presentacions quinzenals per a l'altre.

Segons ha pogut saber Regió7, el detingut condemnat a presó preventiva és Cristian A.H., de 21 anys i veí de Blanes. El jove de 25 anys de Sant Vicenç, Daniel M.M, juntament amb els altres dos detinguts, Carlos P.J. i Alberto F.F. de Tarragona, han quedat en llibertat.

El jutjat d'instrucció 2 de Manresa ha pres declaració avui per als 4 nous detinguts relacionats amb l'agressió a diversos joves a la sala Stroika de Manresa. A tots quatre se'ls imputa assassinat en temptativa, dos delictes de lesions, un d'incendi, pertinença a banda organitzada de caràcter delictiu i tinença il·lícita d'armes.

La resta de detinguts, onze en total, van passar a disposició judicial el passat 15 de juny i la magistrada va decretar la presó provisional comunicada i sense fiança per a 9 dels detinguts (han estat les 9 presons sol·licitades pel Ministeri Fiscal) i va acordar la llibe