La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i l'Associació de l'Orfeó Català han enviat una carta al jutge del cas Palau on asseguren, segons expliquen en un comunicat, que "no consten indicis de l'existència de crèdits contra CDC" segons la informació de la que disposen fins ara. A més, reclamen que si es confirma la sortida de diners del Palau de la Música a la que apunta la darrera interlocutòria "s'incrementi la quantitat reclamada" als imputats Fèlix Millet, Jordi Montull i Gemma Montull en 3,2 MEUR, quantitat que coincideix amb la fiança demanada a CDC en la interlocutòria. El Palau però fa "reserva expressa de pronunciament posterior" segons com evolucionin les diligències.

Els assessors jurídics de la Fundació i l'Associació han considerat "oportú" enviar aquest escrit al jutge amb la nova informació aportada per la darrera interlocutòria i asseguren que si es confirma la sortida de diners s'incrementi la quantitat reclamada a Felix Millet i Jordi i Gemma Montull i afegeixen que "no consten indicis" contra CDC. Així ho ha explica el Palau de la Música en un comunicat ja que el text enviat al jutge no s'ha fet públic.

A més, afirmen que emprendran totes les accions necessàries per aclarir els fets i recuperar les quantitats "que l'antic equip gestor del Palau hagi disposat indegudament", afegint que així s'ha fet ja amb el conveni formalitzat el 19 de novembre de 2009 amb la Fundació CatDem.