Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes exactes de la mort d'un home de 44 anys la tarda de dijous durant un correbou a Deltebre. Segons que va explicar la policia catalana, les primeres hipòtesis indiquen que es tractaria d'una mort accidental, ja que pel que sembla a la víctima li va caure a sobre una tanca metàl·lica després que una vaqueta la tombés al xocar amb ella.

L'Ajuntament de Deltebre va decidir decretar un dia de dol oficial, suspendre els actes festius previstos per ahir i hissar les banderes del consistori a mig pal. L'alcalde, Gervasi Aspa, va respondre a les acusacions de l'associació Anima Naturalis, que va anunciar que presentarà una denúncia contra l'Ajuntament per haver incomplert presumptament les mesures de seguretat que estableix la llei que regula les festes tradicionals amb toros.

"Estem convençuts que ?complim de manera molt estricta el que marca la llei, ho fem des de fa molts anys i afirmem amb total seguretat que no incomplim cap condició", va assegurar Aspa.