El secretari general de CiU, el democratacristià Antoni Duran i Lleida, haurà de declarar com a testimoni en el judici del cas Treball, segons ha acceptat l'Audiència de Barcelona. El gironí Enric Millo, actual portaveu del PP al Parlament de Catalunya, també ho haurà de fer en qualitat del mateix que Duran, tot i que ell va arribar a estar imputat en el cas. Altres testimonins que se citaran al jutjat seran el diputat d'Unió al Congrés, Josep Sánchez Llibre, i dos exconsellers, Antoni Isaac -de Justícia- i Lluís Franco -de Treball-.

En el mateix cas també haurà de declarar -segons informava ahir el diari El Mundo- la cunyada de Josep Antoni Duran i Lleida, ja que va treballar per al partit.

En el proper any es jutjarà a diversos excàrrec de la Generalitat i empresaris per pressumpta malversació de fons públics i desviament del diners cap a Unió Democràtica de Catalunya, el partit que lidera Duran i Lleida. Està previst que les 54 sessions previstes comencin el proper 7 de gener de 2013.