El portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, Jordi Turull, va afirmar que el sondeig del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) demostra que la federació nacionalista ha aconseguit connectar amb el centre. Segons la seva opinió, les dades del sondeig, que apunten a una majoria absoluta a favor de CiU, posen en relleu que "Artur Mas ha connectat amb la centralitat del país, recollint les seves inquietuds però també els seus anhels". En un comunicat per valorar els resultats del sondeig, Turull va concloure que "els ciutadans confien en el procés iniciat i liderat per Artur Mas i volen exercir el seu dret a decidir". El primer secretari del PSC i candidat a la Generalitat, Pere Navarro, va considerar respecte a l'enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) que preveu un fort retrocés del seu partit a les eleccions del 25N, que "encara hi ha molts ciutadans indecisos que no saben a quin partit votar". Navarro va explicar sobre l'enquesta del CEO que "hem de treballar perquè els ciutadans sàpiguen el que proposa cada partit, perquè ens temem que, tant CiU com PP, voldran prosseguir amb les retallades en les polítiques socials". Segons el líder del PSC, "l'enquesta diu que hi ha moltes persones que encara han de decidir a qui volen votar" pel que el seu partit no perd l'esperança d'obtenir uns bons resultats "i seguirem treballant amb aquest objectiu".

Més reaccions

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, va fer una "valoració excel·lent" de l'enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) perquè el seu partit, va dir, "és la segona força en intenció de vot directa" en les pròximes eleccions sense aplicar "la cuina" dels resultats. Segons que va indicar Junqueras en unes declaracions fetes en una assemblea preparatòria de la vaga general, "ERC seguirà treballant" perquè, a més de ser segona força en intenció de vot directa, sigui també la segona força del país en nombre d'escons, cosa que l'enquesta del CEO no li atribueix, perquè després d'extrapolar els vots previstos amb el repartiment de diputats, quedaria com a quarta força a només un diputat del PSC. "Creiem que encara és possible ocupar una segona posició molt notable, i estem segurs que farem uns bons resultats i que anem molt bé", va afegir el president d'ERC, abans d'apuntar que "no som responsables de la cuina del CEO" en referència al fet que la intenció directa de vot no es correspongui amb la xifra d'escons. En tot cas, va afegir, "ERC pot jugar un paper decisiu en el futur d'aquest país" i "som l'únic partit que explica les coses molt clares sobre el que realment volem fer l'endemà de les eleccions".

Per la seva banda, la número 2 d'ICV-EUiA per Barcelona, Dolors Camats, va cridar a mobilitzar el vot d'esquerres després que el Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat hagi pronosticat una majoria absoluta de CiU i hagi situat el PP com a segona força. En un comunicat, va lamentar que "existeixi un intent molt fort d'esborrar temes que no siguin el dret a decidir", i va advertir que un nou govern de CiU seguirà aplicant retallades. Tot i això, la dirigent ecosocialista va mostrar els seus dubtes sobre la credibilitat de l'enquesta: "En aquest moment no vull acusar ningú de res, però entra dins de la lògica que algú pensi que aquesta enquesta pugui estar un mica retocada".