Després des les privatitzacions d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL) i dels túnels de Tabasa, la Generalitat estaria estudiant una nova operació. La privatització afectaria la planta de tractament de residus industrials Ecoparc, situada a Constantí. Així ho avançava Economia Digital, que xifrava l'operació en uns 42 milions d'euros.

A l'espera de conèixer si finalment es materialitza aquesta privatització, continua la polèmica sobre l'operació de l'ATLL. Precisament ahir ICV-EUiA va presentar al Parlament una proposta de resolució en la qual reclama la reprovació del Govern per la seva "irresponsabilitat" en la privatització d'aquesta empresa, mentre que Ciutadans (C's) no descarta prendre accions legals i el PSC denuncia "poca serietat". Iniciativa demana també deixar sense efecte "de forma immediata" aquest procés de privatització d'Aigües Ter-Llobregat i la seva restitució com empresa pública, per tractar-se d'una estructura "estratègica".

Ciutadans, de la seva banda, va anunciar que, en funció de com evolucioni aquest tema als tribunals, estudiarà la possibilitat de presentar-se com a acusació particular. Des del PSC, el seu portaveu parlamentari, Maurici Lucena, va denunciar que amb aquesta actuació del Govern Catalunya no projecta la imatge de serietat que necessita, "més que mai, a l'exterior".