La portaveu d'Unió, Marta Llorens, defensa que els ciutadans han d'entendre que hi ha altres persones per sortir a parlar sobre el cas Treball, com ella mateixa, encara que Josep Antoni Duran i Lleida tingui un "lideratge molt fort, potent i reconegut". D'aquesta manera, la portaveu respon al fet que Duran no hagi comparegut per donar explicacions sobre l'acord a que s'ha arribat en aquest cas per evitar que arribi a judici. En una entrevista a RAC1, com ja va fer ahir, Llorens ha negat finançament irregular del partit i creu que Duran "és coherent" en no dimitir perquè va dir que ho faria si es provava la seva responsabilitat en un finançament irregular, que Unió nega.

"Som seriosos encara que costi d'entendre", ha manifestat Llorens, i ha explicat que en el seu moment ja van deixar els càrrecs el secretari d'organització i el president del Consell Nacional, de manera que considera "assumides les responsabilitat polítiques" pel cas Pallerols.

Llorens no considera un error que Duran i Lleida no hagi comparegut encara per donar explicacions sobre aquest cas, però no ha descartat que ho faci més endavant. A més, ha insistit en què Unió és un partit petit i els membres de la direcció també han de tenir l'oportunitat de dirigir-se als ciutadans.

Després que es fes públic l'acord per no anar a judici, Marta Llorens va ser l'encarregada de comparèixer per part d'Unió ahir dimecres al migdia, i va explicar que Duran i Lleida marxava ahir a la tarda de viatge a Xile.