El portaveu del PP, Enric Millo, no s'ha mostrat sorprès pel silenci de Josep Antoni Duran i Lleida perquè en els últims anys també estava de viatge quan hi havia "temes candents", com quan va presentar la dimissió després que Jordi Pujol nomenés conseller en cap Artur Mas, segons l'exemple que va posar. En una entrevista a RAC1, Millo va explicar que ell va quedar exculpat del cas Pallerols, del qual va ser "víctima injustificada".

Després que ell voluntàriament demanés declarar, el jutge va trigar tres anys a cridar-lo, i quan ho va fer, assegura que va quedar clara la seva innocència. De fet, ell va lamentar que no s'arribi a judici perquè volia declarar com a testimoni, després "d'anys de calúmnies".

Demana coherència

Sobre l'actitud de Duran i Lleida, que ahir al matí -quan Millo va fer les declaracions- no havia comparegut públicament, va considerar que hauria de ser coherent amb les seves paraules i dimitir. Però diu que no el sorprèn que no doni la cara perquè en altres moments importants també estava de viatge.

"Que ningú assumeixi la responsabilitat política és molt greu", va afegir, considerant que és greu per a la democràcia.