ÚLTIMA HORA
L'Uni Girona jugarà la final de la Copa de la Reina | Spar Citylift Girona 80-60 Mann Filter

Marta Rovira (ERC) insisteix que Duran i Lleida hauria de dimitir

La secretària general d'ERC admet que aquesta situació els crea «incomoditat» dins del partit

 10:34  
Marta Rovira
Marta Rovira ACN

BARCELONA / ACN La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha insistit en què el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, hauria de dimitir pel cas Pallerols. Després que ell mateix digués ahir en una televisió xilena que no pensa fer-ho, la republicana ha afirmat que si ella es trobés en la situació de Duran hauria dimitit. En una entrevista a TV3, Rovira ha afirmat que no pot quedar cap ombra de dubte sobre corrupció, i més en la situació actual, amb un govern que s'ha compromès a convocar un referèndum.

Rovira ha recordat que Duran es va comprometre a depurar responsabilitats polítiques per aquest cas, i ella considera que quan Unió assumeix la responsabilitat civil derivada d'un delicte està assumint que el delicte s'ha complert.

La situació els genera incomoditat en el seu pacte amb CiU, però Rovira ha manifestat que gestionaran "la incomoditat de la millor manera possible". "No deixarem de demanar que s'esclareixin les responsabilitats", ha dit, abans de recordar que fa mesos que estan demanat que en cas de dubte sobre corrupció se sigui molt exigent i transparent".

Enllaços recomanats: Premis cinema