El primer secretari del PSC, Pere Navarro, creu que Josep Antoni Duran i Lleida ha reaccionat ''tard i malament'' en el cas Pallerols i es manté ferm en què el líder d'Unió hagués hagut de ''complir la seva paraula'' i dimitir. Navarro ha recordat que ''ser imputat no és ser culpable'' però que el cas Pallerols l''escandalitza'' perquè s'han dedicat diners adreçats a cursos per l'ocupació al finançament irregular del partit. Navarro creu que ''el càstig ha de ser exemplar'' en aquests casos i en altres com ara els bancs. Per això, el primer secretari del PSC defensa unes regles ''clares i transparents'' del finançament dels partits que sigui suficient per al seu manteniment en el sistema polític.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Pere Navarro, primer secretari del PSC, ha dit que Duran i Lleida ha actuat ''tard i malament'' en el cas Pallerols, perquè considera que hagués hagut de ''complir la seva paraula'' i ha recordat que al seu moment va assegurar que ''dimitiria si hi havia finançament irregular del partit''. Navarro ha dit que és un cas que l''''escandalitza'' especialment perquè s'han pogut agafar diners destinats a cursos de formació per desocupats i dedicar-los al finançament del partit i per això ha demanat que s'ha de ''reaccionar''.

Navarro ha volgut diferenciar els conceptes d'imputat i culpable però ha demanat que ''el càstig ha de ser exemplar'' en casos de corrupció, tant en el món de la política com en el món dels bancs. En aquest sentit, ha lamentat que hi hagi responsables que han fet una ''pèssima gestió'' i que ara ''es belluguen amb total impunitat i fan ostentació del poder econòmic que conserven''. Per això creu que es necessita una dosi de ''moralitat i ètica''.

Navarro s'ha mostrat partidari d'una ''estructura'' de finançament de partits que sigui suficient i que sigui ''transparent''. Per Navarro els partits formen part del sistema i per tant, necessiten finançament amb regles ''clares i transparents'' perquè tothom actuï de manera legal.