El portaveu del Govern i conseller de presidència, Francesc Homs, ha considerat en una entrevista al Diari Ara i que publica aquest dissabte al vespre el seu web, que el líder d'Unió no hauria de dimitir dels seus càrrecs malgrat el cas Treball. Homs, a més, ha explicat que veu "satisfactòries i suficients" les explicacions que els democristians han donat per l'afer judicial i descarta fer més incís en la qüestió. I és que el portaveu creu que les responsabilitats pel cas ja les va assumir "en el seu moment" la direcció d'Unió.

La periodista Mònica Terribas ha entrevistat per a l'Ara a Francesc Homs. En un avançament que publica el web del diari, el portaveu del Govern parla del cas Pallerols i de les repercussions que això ha tingut en Unió, el partit soci del seu, CDC, a l'executiu i a la federació nacionalista de CiU. "De responsabilitats, se'n van assumir en el seu moment. Se'n poden anar demanant sempre, això és infinit si es vol. Però Unió va assumir responsabilitats en el seu moment i aquesta setmana es van donar explicacions", assegura Homs, que considera que "com a Govern, són satisfactòries les explicacions, i en tot cas suficients".

Homs també ha parlar sobre les peticions que des de l'oposició han arribat en bloc per demanar que el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, plegui. "No crec que hagi de dimitir del seu càrrec" ha sentenciat, tot afegint que "jo tampoc faré escudella grossa de tot això".