L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol va afirmar ahir que en el supòsit que el seu fill Oriol Pujol sigui imputat, tot i que seria un fet "negatiu", podria defensar-se "millor. Pujol va fer aquestes declaracions en una entrevista a Antena 3, en un moment en què la jutge ha demanat al fiscal que es pronunciï sobre si hi ha indicis per a la imputació del secretari general de CDC, en la causa que s'investiga una trama de presumpte tràfic d'influències en l'adjudicació d'estacions d'ITV a Catalunya.

Jordi Pujol ha precisat que si imputen el seu fill, d'"una banda serà negatiu però, d'una altra, tindrà l'empara que ara no té".

L'expresident català, que va dir tenir "confiança" en tots els seus fills, va pronosticar que la causa judicial "quedarà en res", encara que va reconèixer que pot tenir conseqüències mediàtiques i, fins i tot, polítiques.

D'altra banda, l'expresident català Jordi Pujol va afirmar que no té comptes a Suïssa i es va preguntar, en to irònic, en al·lusió a la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals i els suposats comptes a l'estranger de dirigents de CiU arran del cas Palau: "Què cony és això de la UDEF?". Pujol va comentar que el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Diaz, té l'"obligació" d'aclarir l'existència d'un possible esborrany que apunta en aquesta direcció i va assegurar en ser preguntat sobre si té comptes a Suïssa: "és clar que no". L'expresident català va atribuir aquestes afirmacions a una"campanya de desprestigi" contra la seva persona i contra la seva família. "Jo em sento una mica indefens, perquè tot això de la UDEF... Què cony és això de la UDEF? Ara encara no sabem si hi va haver o no un esborrany, si s'hi va fer d'una forma clandestina i il·legal, o si bé el Ministeri de l'Interior el va autoritzar", va dir.