Protecció Civil manté activada la fase d'alerta del Pla Especial per Nevades a Catalunya, el Neucat, per risc alt de nevades al vessant nord del Pirineu occidental, però també amb menys intensitat a la resta de comarques del Pirineu i Prepirineu. Fins a aquesta tarda s'han registrat gruixos de neu acumulada de 54 centímetres a Certascan (Pallars Sobirà), 32 a Vielha, 40 a la Bonaigua (Pallars Sobirà) i dotze a Espot (Pallars Sobirà). El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que com a conseqüència de la neu és obligatori l'ús de cadenes a la C-142b per accedir al Pla de Beret i a la C-28 a l'altura del Port de la Bonaigua.

A més, la C-28 està tallada a l'altura d'Alt Àneu per risc d'allaus. Els usuaris poden consultar l'evolució d'aquestes afectacions al compte de Twitter @transit.

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat aquest dilluns la fase d'alerta del Pla Especial per Nevades a Catalunya NEUCAT per risc alt de nevades al vessant nord del Pirineu Occidental, però també amb menys intensitat a la resta de comarques del Pirineu i Prepirineu.