Josep Pujol, fill de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, hauria admès a El Mundo que té diners en un paradisos fiscals. En concret, segons el rotatiu madrileny, acaba de regularitzar prop de dos milions d'euros acollint-se a l'amnistia fiscal del Ministeri d'Hisenda que permet declarar aquests diners a l'estranger a canvi de pagar un 10% de l'import.

Segons afirma el diari, Josep Pujol nega que hagi regularitzat 22 milions d'euros, com assegurarien altres fonts i afirma que en aquest últim cas es podria tractar d'una confusió ja que hi ha un altre empresari que es diu exactament igual que ell. El mateix passaria amb el seu germà gran, Jordi Pujol Ferrussola que, segons Josep Pujol, també hi ha un altre empresari que es diu exactament igual.

El Mundo afirma que Josep Pujol ha admès que tenia diners en paradisos fiscals però que no ha volgut revelar si són a Suïssa o a les Illes del Canal. Finalment, el diari madrileny considera que les seves informacions han provocat una «fractura» en el sí de la família Pujol.