El secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha emès aquest dimarts un comunicat per afirmar "rotundament" que no ha format part ni forma part de cap trama corrupta amb intenció d'actuar sobre l'administració de la Generalitat ni sobre cap altra administració. Segons Pujol, els atacs que està rebent a través dels mitjans de comunicació només pretenen aturar el procés sobiranista. "Aquest degoteig d'informacions sobre la meva persona no és un fet casual, sinó que té com a objectiu aturar o malmetre allò que gent com jo representem i desitgem per a Catalunya", ha opinat. Pujol s'ha queixat de la seva "indefensió" i ha recordat que no se li ha dirigit cap estament judicial o policial a dia d'avui.

Després de dies i setmanes amb informacions que el vinculen amb una trama corrupta relacionada amb la concessió d'ITV, Pujol ha defensat la seva innocència i ha manifestat la seva "absoluta indefensió" davant d'un procediment obert en un jutjat del qual no forma part. De fet, ha afegit que no disposa cap informació sobre el mateix ni se li ha donat trasllat de cap notificació. No se li ha dirigit cap estament judicial, policial per demanar-li informació, documentació o declaració al respecte, afegeix el comunicat. Tot i així, ha assegurat que està i estarà a disposició de la justícia per aclarir qualsevol "ombra de dubte".

Però a més, Pujol ha denunciat la "manipulació" que es produeix, al seu parer, en moltes de les informacions publicades per alguns mitjans, "on es fan judicis de valor més enllà de la informació continguda en els propis expedients judicials, que semblen que disposen aquests mitjans".