El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, va manifestar ahir que la seva formació "està oberta" a negociar amb el PSC i ICV-EUiA la presentació d'una moció de censura contra l'alcalde, Xavier García Albiol (PPC). Falcó no va voler donar per fet que al final es presenti aquesta moció de censura, però sí que va comentar als periodistes que "hi ha obert un procés de reflexió intern per veure què és el millor per a la ciutat, si que segueixi governant Albiol o que vagi a l'oposició i es converteixi en un màrtir".

El dirigent convergent, que va declarar que els pròxims dies es coneixerà el seu posicionament, ja que hi ha gent dins de la federació que no vol presentar-la, va dir que "segur que obrirem el diàleg amb els altres partits de l'oposició i intentarem tancar un acord, ja que quan nosaltres ens asseiem a negociar els tanquem".

Per la seva banda, l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol (PP), va cessar del seu càrrec la coordinadora del districte de la Salut, Julia Sánchez, per les suposades irregularitats que aquesta hauria comès en unes obres realitzades al seu domicili particular.