El líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, va demanar disculpes per l'"eco" suscitat per una piulada de la portaveu d'Unió, Marta Llorens, en què instava CDC a preocupar-se per l'embargament de la seva seu. Des de Xile, Duran va rectificar la seva portaveu i va dir a la xarxa social Twitter: "A Xile m'arriba el ressò d'un 'tuit' d'Unió amb referència a la seu embargada de CDC. Demano disculpes. Som al costat de CDC defensant la presumpció d'innocència".

La portaveu d'Unió, Marta Llorens, va afirmar dimarts en una piulada: "CDC de Barcelona vol enfonsar el president -de la Generalitat-? Per presentar qui? Seria millor que es preocupessin per l'embargament de la seva seu". Aquesta afirmació es va produir arran que el consell de la federació de CDC a Barcelona-ciutat acusés Duran de perjudicar amb les seves declaracions sobre el dret a decidir els resultats electorals de CiU i va demanar a la direcció de Convergència que adopti mesures.

Per la seva banda, el secretari general de CDC, Oriol Pujol, va assegurar que no comparteix l'"extravagància" del seu partit a Barcelona en demanar mesures contra el líder del seu soci de federació, Josep Antoni Duran i Lleida (UDC), per la seva actitud en la campanya. Pujol, en declaracions a Catalunya Ràdio, va intentar treure importància a la tensió entre CDC i UDC i creu que qualsevol revisió futura dels acords a CiU només han de passar per "enfortir" la federació, si bé va admetre que l'encreuament de comunicats entre les dues formacions "no ajuda en res" en l'actual context polític.

Mentrestant, el portaveu adjunt de CiU al Congrés, Josep Sánchez Llibre, va confiar que es resolguin com més aviat millor les diferències entre CCD i Unió "de forma satisfactòria".