El president del Comitè de Govern d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat aquest divendres a Twitter que hi ha interessos a l'hora de fer que la sentència del cas Treball digui el que "no diu". "Hi ha qui diu el que volia que digués la sentència i no diu", ha assegurat Duran i Lleida. D'altra banda, cita la informació transmesa per un mitjà de comunicació sobre la sentència i qualifica de "fals" que UDC hagi estat condemnada per finançament irregular. També descarta que el jutge obligui Unió a pagar una multa de 100.000 euros a l'exsecretari d'organització dels democratacristians, Vicenç Gavaldà.

Josep Antoni Duran i Lleida també aprofita una de les dues piulades que ha fet sobre la sentència del cas Treball per afirmar que "la multa a Gavaldà és penal i Unió és només responsable civil subsidiària". En el moment d'escriure-ho, posa especial èmfasi en el caràcter de "civil" tot escrivint-ho amb majúscules.

D'aquesta manera, Duran i Lleida subratlla la diferència en el tipus de tractament jurídic al partit i a la persona de Gavaldà, i alhora respon les declaracions de l'exsecretari d'organització en què assegurava que li sabia "greu" que el president del Comitè de Govern d'UDC no anés també a recollir la sentència.