L'agenda de l'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet registra diverses reunions i trobades amb l'exdiputat de CiU, Jaume Camps, el qui va ser tresorer de CDC, Carles Torrent, i Pedro Buenaventura, alt càrrec de la constructora Ferrovial a Catalunya. Les anotacions incloses en l'escrit que el fiscal va enviar al jutge del cas per demanar la imputació de Camps, mostren que aquestes trobades s'haurien produït entre els anys 1999 i 2008. Les anotacions reforçarien la tesi de la fiscalia que sosté que Convergència Democràtica s'hauria finançat a través de comissions per adjudicacions d'obra pública a aquesta constructora fent servir el Palau de la Música com a intermediari.

En l'escrit de quatre pàgines que el fiscal va enviar al jutge del cas per demanar la imputació de Jaume Camps, al qual ha tingut accés l'ACN, hi surten fotocopiats fragments de l'agenda de Millet, on anotava aquestes reunions. Aquestes agendes van ser lliurades pel director executiu del Palau, Joan Llinares, al jutjat el 2010. Camps haurà de declarar davant del jutge com a imputat el proper 19 de febrer.

En concret, entre el 1999 i el 2008 hi ha anotades una vintena de reunions on participaven Millet i alguns dels altres tres personatges citats. Però en diverses d'elles, almenys sis, hi eren tant Millet, com Buenaventura i un representant de CDC, Camps o Torrent.

Camps ha reiterat aquesta setmana, coincidint amb la seva imputació, que la seva relació amb Millet era per temes estrictament professionals, en la seva condició d'advocat. La presència d'un alt directiu de Ferrovial en algunes trobades fa sospitar al fiscal, però, que les trobades eren per acordar els pagaments de Ferrovial al Palau i d'aquest a CDC, a canvi d'adjudicacions públiques a la constructora.

Es dóna la circumstància que del 1999 al 2003 es van realitzar bona part de les reunions, 18 en concret, i després ja se'n van fer moltes menys. Aquestes dates concorden amb l'última legislatura de CiU al Govern abans que entrés el tripartit a finals del 2003.

El mes de març del 2005, Carles Torrent va morir i poc després, a l'abril, va haver-hi una altra reunió entre Millet, Jordi Montull, la seva filla Gemma i Germà Gordó, aleshores gerent de CDC i actual conseller de Justícia. Gordó, però, va desmentir que hagués mantingut aquesta reunió. Daniel Osàcar, imputat en el cas, va substituir Torrent com a tresorer, però ja no es reunia tant sovint amb Millet, sinó que més aviat ho feia amb el 'número 2' del Palau, Jordi Montull.

A l'agenda i en documents trobats a l'ordinador d'Elisabet Barberà, secretària de Millet, també hi consten altres anotacions, com un calendari d'adjudicacions d'obra pública del 2003 i una distribució d'uns 60.000 euros a parts gairebé iguals entre Camps i Torrent. Aquesta setmana, Camps ha insistit que el que va cobrar de Millet eren honoraris professionals desvinculats de CDC i Ferrovial.

Per tot això, el fiscal considera "cridanera" la "coincidència de reunions" entre Camps, Buenaventura, Torrent i Millet. A Torrent el qualifica com un "receptor de fons en efectiu indiciàriament relacionats amb adjudicacions d'obra pública a Ferrovial". I de Jaume Camps destaca els seus contactes amb imputats com Millet i Buenaventura "en relació a adjudicacions d'obra pública i comissions".