El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, no va concretar amb quins suports parlamentaris disposava per tirar endavant la modificació legislativa necessària per impulsar el projecte BCN World, però va apel·lar als partits a valorar l'impacte positiu d'aquest macrocomplex. "Ja sabem que hi ha discrepàncies, però aquest és un tema important i cal considerar pels seus propis mèrits", va afegir el conseller, en la roda de premsa posterior a la reunió del govern català.

En aquest sentit, Mas-Colell va defensar el BCN World perquè Catalunya pogués competir en la indústria turística, encara que va reconèixer que, personalment, no li agradava el joc, a l'hora que va recordar que l'inversor no demanava en aquest cas una modificació de la llei antitabac. Mas-Colell va afirmar que defensaria aquest projecte al Parlament com una iniciativa per competir amb altres centres com Singapur, sense la intenció d'expandir aquest model més enllà del complex previst a Vila-seca i Salou, encara que va admetre que seria la cambra catalana en última instància la que decideixi.

Preguntat pels suports de què disposa el Govern, Mas-Colell va assenyalar que primer calia explicar el projecte al Parlament i va assegurar que confiava que la cambra catalana fos "receptiva".

Després que dilluns el president d'ERC, Oriol Junqueras, admetés que personalment prohibiria el joc i que la seva formació no avalarà exempcions fiscals al Barcelona World, Mas-Colell va assegurar que a ell "tampoc no li agrada el joc", però s'impulsen centres quasi a tot el món amb els quals Barcelona ha de competir per atreure turisme.

"El tema és si competim a fons o no en la indústria turística, i el Govern ha decidit que sí", va assegurar Mas-Colell, qui va admetre, no obstant això, que l'"última paraula" la tindrà el Parlament.