Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí del municipi de Polinyà, a Barcelona, acusat de provocar un incendi al seu domicili amb la seva dona a l'interior tancada en una habitació, segons van informar els Mossos. Els fets van succeir dijous a la nit quan els Bombers de la Generalitat van ser alertats de l'existència d'un incendi a la primera planta d'un edifici de cinc pisos a la localitat de Polinyà, a la província de Barcelona.

El foc va poder ser controlat i apagat ràpidament i els serveis d'emergències van atendre la llogatera del domicili afectat per les flames com a conseqüència d'una lleu intoxicació per la inhalació de fum.

La dona va explicar als agents de la policia que havia tingut una forta discussió amb el seu marit i que es va tancar en una habitació, moment que l'home va aprofitar per tancar-la amb clau i provocar un foc a l'interior de l'immoble. Els Mossos d'Esquadra van localitzar l'home, de 29 anys i d'origen marroquí, a casa d'uns familiars al mateix municipi i el van detenir acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i delicte d'incendi.