El govern català donarà a conèixer en els pròxims dies si recorre o no davant el Tribunal Suprem l'últim acte del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre l'adjudicació de l'empresa pública Aigües Ter-Llobregat.

El portaveu del govern català, Francesc Homs, va tornar a defensar ahir que la Generalitat ha fet "les coses bé" en la més gran privatització portada a terme per l'administració catalana en la seva història, però no ha revelat si recorrerà al Suprem, tal com ja ha avançat que farà Acciona. La companyia va insistir ahir que el contracte adjudicat per la Generalitat és vigent i vàlid.

La privatització d'aquesta empresa pública, que es disputen Acciona i Agbar, està en l'aire des que l'OARCC, organisme que depèn del propi govern català, invalidés aquesta adjudicació en considerar que l'oferta d'Acciona, l'empresa que finalment es va fer amb el servei, no respectava el termini d'inversions previstes en el plec de condicions del concurs. La setmana passada, el TSJC va desestimar els recursos presentats per Acciona i la Generalitat i va ratificar així novament la decisió de l'OARCC d'anul·lar l'adjudicació.