Sánchez-Camacho: ´Mai tornarem a donar suport a Mas ni a CiU´

La líder del PP català diu que la formació que lidera Mas ha passat de la centralitat al radicalisme

02.01.2014 | 00:00
Alícia Sánchez-Camacho.
Alícia Sánchez-Camacho.

El vincle que temps enrere havia permés negociacions, converses i fins i tot sòlids pactes entre CiU i els populars s'ha trencat per sempre. Aquesta és, al menys, la percepció de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho. La líder de la formació popular a Catalunya ha estat categòrica. "El PPC mai tornaria a donar suport a un Artur Mas que no és de fiar. No estaria en disposició d'ajudar una CiU i un Mas que han enganyat a tothom i han demostrat estar obsessionats per un procés independentista", sentencia, tot afegint que tant el president de la Generalitat com la seva formació política "han demostrat que no els preocupa resoldre els problemes greus de Catalunya com l'atur, la pobresa o les empreses, sinó que el seu objectiu prioritari i únic és una consulta d'autodeterminació il·legal".
Alícia Sánchez-Camacho, a més, adverteix que la millora de les relacions entre CiU i el PPC no podria venir ni tan sols amb una reculada en el procés sobiranista o un canvi de cares amb una eventual retirada d'Artur Mas.

"Marca blanca d'ERC"
"No només és un canvi de lideratge. La CiU amb la que el PPC, el PP d'Espanya i el PSOE han negociat durant molts anys ha mort. És una CiU transformada, la marca blanca d'ERC", considera, tancant totes les portes a un possible desgel de les relacions entre ambdues formacions.
I és que per a Sánchez-Camacho, la CiU actual "no és la centrista i moderada, sinó la radical, amb la qual no es pot dialogar". "Ja no és la CiU del pal de paller, aquella s'ha acabat", lamenta la popular.

Enllaços recomanats: Premis cinema