Divendres tarda

Cel mig ennuvolat per pas de bandes de núvols alts i mitjans. Els núvols seran més compactes al quadrant nord-oest durant la tarda.

Precipitacions

A la tarda són possibles precipitacions febles i disperses al Pirineu i Prepirineu occidental. La cota de neu voltarà els 2300 metres. Les precipitacions seran minses en general (fins a 5 mm).

Temperatures

Les màximes seran lleugerament més altes, al quadrant nord-est baixaran lleugerament. La pujada serà puntualment moderada al litoral i prelitoral sud. Les temperatures màximes es mouran entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió central i al Prepirineu, entre 16 i 21 ºC a la resta.

Dissabte

Cel molt ennuvolat fins a primeres hores del matí i de nou a la tarda. Al centre del dia s'obriran clarianes i el cel quedarà mig ennuvolat. Al final del dia la nuvolositat minvarà d'oest a est.

Fins a primeres hores del matí i de nou a la tarda s'esperen precipitacions al terç oest i de manera més dispersa a la resta del territori. Al centre del dia es mantindran al Pirineu i Prepirineu occidental i minvaran de la resta. Al Pirineu i Prepirineu occidental seran entre febles si moderades i acumularan quantitats entre poc abundants i abundants (entre 20 i 50 mm en 24 hores). A la resta seran febles, minses (fins a 5 mm en 24 hores). La cota de neu baixarà al llarg del dia dels 2300 als 800 metres al vessant nord del Pirineu i als 1100 metres a al resta.

El vent serà de component sud i oest fins al vespre i de component nord i oest a partir d'aleshores. Bufarà entre fluix i moderat si bé hi haurà cops forts i molt forts a cotes elevades del terç nord fins a mitja tarda i al terç sud al final del dia.