Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves, que ja han ingressat a presó preventiva, acusats d'assaltar encaputxats una casa d'una urbanització de Reus. Segons van informar ahir fonts dels Mossos, el robatori es va produir el passat 30 desembre a la tarda en una finca de la urbanització de la Pineda de Reus. Els assaltants es van emportar documentació, diners en efectiu, una càmera fotogràfica i un telèfon mòbil de gamma alta, després de forçar la porta d'accés a la cuina.

Els tres lladres van trucar al porter automàtic de la casa tapant la càmera, per la qual cosa la dona que estava a l'habitatge no els va obrir, segons la seva versió. Això no obstant, els tres joves van aconseguir accedir al jardí, davant la qual cosa la dona va fugir a refugiar-se a la casa d'una veïna, des d'on va trucar a emergències.

Els Mossos d'Esquadra van muntar llavors un dispositiu que va permetre localitzar poc després els tres sospitosos, quan es trobaven a la sortida de la urbanització.

En l'escorcoll, els mossos van intervenir als detinguts diversos objectes robats a la casa, per la qual cosa van ser arrestats per un delicte de robatori amb força.

Durant el matí següent, els Mossos van continuar la recerca buscant més indicis que incriminessin els tres detinguts i, al camí Vell de Castellvell van localitzar-hi un tapaboques, una bufanda, un tornavís i una càmera de fotos que també havia estat sostreta de la casa.

Els detinguts són tres joves de 21, 23 i 25 anys d'edat.