El Govern al·lega contra el decret de continguts curriculars de la llei Wert

09.01.2014 | 00:00

El Departament d'Ensenyament va presentar el passat 3 de gener davant el Ministeri d'Educació les al·legacions contra l'esborrany del Reial Decret que desenvoluparà els continguts curriculars de la llei Wert, que es va presentar a mitjan desembre, segons va assenyalar ahir la consellera Irene Rigau que
va reiterar el seu compromís de presentar un recurs d'inconstitucionalitat contra la Lomce, més coneguda com a llei Wert.
"Abans de Nadal el Govern va acordar presentar un recurs propi d'inconstitucionalitat. També hem presentat, ho vam fer el dia 3, les primeres al·legacions al Reial Decret", va explicar Rigau, per a qui "aquesta ha estat una llei emblemàtica del procés de recentralització, d'anul·lació, i té la voluntat política de deixar al mínim les competències pròpies". Va defensar el desenvolupament de la Llei d'Educació de Catalunya i, sobre això, va dir que "procurarem donar vitalitat al nostre projecte educatiu i pensem que hem de poder desenvolupar al màxim aquestes competències". Segons la consellera, la LOMCE "és la demostració clara que a Catalunya li fa falta alguna cosa més que el que a Madrid entenen com autonomia".

Enllaços recomanats: Premis cinema