Al litoral, les Terres de l'Ebre i l'extrem nord-est, hi haurà núvols baixos que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, més trencats al litoral central. A la resta del país, el cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts fins a migdia. A partir d'aleshores, arribaran núvols mitjans de sud a nord i la nuvolositat es farà més abundant i compacta en general fins a deixar el cel mig o molt ennuvolat. A més, a partir del vespre també arribaran núvols baixos a punts del prelitoral.

Precipitacions

No es descarta algun plugim aïllat, feble i inapreciable als dos extrems del litoral.

Temperatures

Les temperatures màximes seran similars en general, tot i que localment quedaran lleugerament més baixes al prelitoral central i nord i lleugerament més altes al terç sud. Oscil·laran entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, tret del vessant nord on arribaran fins als 18 ºC, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu i la depressió central, i entre 13 i 18 ºC a la resta del país. Independentment, a Ponent es mouran entre els 6 i 11 ºC. Al vessant nord del Pirineu hi haurà fogony.

Visibilitat

Serà entre regular o dolenta al litoral, prelitoral i a les planes i fondalades de l'interior, amb presència de bancs de boira i boirina. A la resta del país serà bona.

Vent

El vent serà fluix i variable amb predomini de component est fluix a partir de la tarda.