El jove que dimarts passat, dia 7, va apunyalar dos homes al barri de la Ribera, a Barcelona, un dels quals va morir i l'altre va quedar ferit, ja ha passat a disposició judicial per un altre assalt que va cometre la mateixa nit contra una indigent a la plaça Reial de la capital catalana. Així ho va confirmar el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, que, en una visita que a Santpedor va informar sobre el passi a disposició judicial d'aquest home per l'última agressió que va cometre abans de ser detingut.

A partir d'ara, el jutge haurà de decidir si, a més del cas de l'agressió a l'indigent, assumeix les altres dues comeses pel mateix jove, H.J., al barri de la Ribera. Fonts pròximes a la investigació de la doble agressió amb resultat de mort van precisar que es tenen constància de tres antecedents penals del detingut des del setembre passat, per desobediència a l'autoritat i apropiació indeguda.

L'arrest d'H.J. es va produir en els calabossos de la comissaria de les Corts, de Barcelona, on havia estat traslladat després de ser detingut per la baralla amb la indigent per agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona. En la comissaria va ser registrat i es va descobrir una taca de sang en el seu pantaló, l'ADN del qual va resultar coincidir amb el d'una de les víctimes de l'apunyalament de la Ribera de dimarts passat, després de la realització de les anàlisis pertinents. La seqüència d'aquests greus fets va començar dimarts a la tarda, quan el detingut va atacar per l'esquena a un home, d'uns 60 anys, al carrer Banys Vells, al qual va apunyalar al coll. Quan fugia del lloc, va degollar i va causar la mort a un altre home.