El conseller de Presidència, Francesc Homs, va apel·lar a la presumpció d'innocència del diputat de CiU Oriol Pujol, sobre el qual hi ha una nova petició d'imputació per part de la Fiscalia que el portaveu del Govern ha qüestionat.

"Com en tota mena de cas, apel·lem la presumpció d'innocència", va afirmar Homs en la conferència de premsa posterior a la reunió de l'executiu català, en què va recordar que existia una sol·licitud de la Fiscalia però no una imputació. Quant als arguments aportats pel ministeri públic per demanar la imputació de Pujol per suborn, el conseller de Presidència va assenyalar que "no hi ha res de tot això que la Fiscalia interpreta que hi ha" a partir de correus electrònics que, ha recalcat, no va escriure el diputat de CiU.

El fiscal Anticorrupció Fernando Maldonado ha remès al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en què demana la imputació de Pujol per un delicte de suborn, en entendre que va sol·licitar 30.000 euros a un dels empresaris implicats en la trama de les ITV a canvi de votar a favor dels seus interessos a la Llei de Seguretat Industrial.