Dues persones van morir i 14 més van quedar ferides o intoxicades, quatre de les quals van haver de ser hospitalitzades, en un incendi declarat ahir a la matinada en un edifici de set plantes a Sant Adrià de Besòs, que va obligar a desallotjar més de 200 persones. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els veïns van alertar del foc a l'edifici situat al número 18 de la carretera de Mataró de Sant Adrià, on es van desplaçar onze vehicles dels bombers i quatre dotacions del grup d'Emergències Mèdiques. El foc va començar al pis tercer de la tercera planta, on resideix una anciana que, segons alguns veïns, podria patir "síndrome de Diògenes", ja que acumulava moltes deixalles al seu habitatge.

Va ser a la setena planta on els bombers van trobar una de les víctimes mortals, un home de 73 anys que hauria mort com a conseqüència de la inhalació de fum.

L'altra víctima mortal, segons els bombers, va ser trobada al pis sisè primera i es tracta d'una dona d'avançada edat, amb dificultats de mobilitat a la qual li van practicar maniobres de reanimació que van resultar infructuoses per salvar-li la vida. Mentrestant, unes 40 persones no han pogut tornar als seus domicilis pels danys ocasionats pel foc.