El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha arxivat la causa oberta a l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i diputada socialista, Núria Parlon, per assetjament laboral a dos càrrecs del consistori que van col·laborar en la investigació del cas Pretòria. En un acte, el magistrat José Francisco Valls decreta el sobreseïment provisional de la causa oberta a Parlon arran de la querella presentada per una exinterventora i un exdirector gerent del consistori, que al·leguen que van ser víctimes d'assetjament laboral i destituïts en la "neteja" que va fer l'alcaldessa després de la imputació del seu predecessor, Bartomeu Muñoz, pel cas Pretòria.

El jutge descarta que el cessament dels dos càrrecs municipals fos en represàlia per col·laborar en la investigació del cas Pretòria i conclou que Parlon, imputada per delictes contra la integritat moral, injúries i obstrucció a la justícia, no va tenir participació ni coneixement dels canvis que van afectar la situació laboral dels querellants.

Per aquest motiu, decreta el sobreseïment de la causa en relació amb Parlon i torna la investigació al jutjat d'instrucció número 3 de Santa Coloma de Gramenet.