La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, va demanar ahir a la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho que "reconsideri" la seva posició i s'avingui a donar explicacions del cas d'espionatge polític Método 3 a la Cambra catalana. "La primera obligació d'un diputat és votar, participar en les comissions i comparèixer, si es dóna el cas. Per tant, jo espero que la senyora Sánchez-Camacho reconsideri aquesta possibilitat de comparèixer perquè crec que ella, que és diputada des de fa molts anys i també senadora, no ha de dir no a una petició del Parlament de Catalunya", va afirmar en una entrevista en Catalunya Ràdio.

De Gispert va considerar que les explicacions de Sánchez-Camacho podien aclarir dubtes, tenint en compte que la investigació judicial relativa a la conversa gravada al restaurant La Camarga entre la líder del PPC i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, María Victoria Álvarez, estava tancada.

Per la seva banda, el conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs,va lamentar la decisió de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, d'"incomplir l'obligació" de comparèixer al Parlament pel cas Método 3 i es va preguntar quin exemple donava com a diputada amb aquesta actitud.