Els Mossos d'Esquadra investiguen les amenaces, algunes d'elles de mort, que va denunciar un jove després que es difongués en alguns mitjans la imatge d'un sospitós d'haver comès diverses agressions sexuals a Barcelona, amb qui manté una gran semblança física.

Segons fonts pròximes al cas, el jove, de 21 anys, es va presentar diumenge a la comissaria dels Mossos d'Esquadra al districte de Nou Barris de Barcelona, acompanyat dels seus pares, per denunciar que des del dia anterior havia rebut diverses amenaces en les xarxes socials. Segons va denunciar el jove, aquestes amenaces les ha rebut després que alguns mitjans difonguessin la imatge del sospitós de ser l'autor de diverses agressions sexuals comeses en l'últim mes als districtes de Gràcia i Horta-Guinardó de Barcelona, en les quals l'agressor usava un estilet per atacar les víctimes.

Els Mossos d'Esquadra s'han limitat a confirmar l'existència d'aquesta denúncia i que el jove amenaçat no té res a veure amb l'agressor sexual que busquen. El noi ha hagut d'iniciar un tractament mèdic a causa del temor generat per les amenaces rebudes a través de les xarxes socials.