El portaveu parlamentari del PPC, Enric Millo, va denunciar ahir una "campanya de persecució política" contra Alicia Sánchez-Camacho, tant per les crítiques del Govern i diversos partits pel paral·lelisme que va fer entre la situació dels populars a Catalunya i els del País Basc, com per la sol·licitud de compareixença al Parlament pel cas Método 3. El conseller de la Presidència, Francesc Homs, va qualificar de "comparacions més que odioses" i un "insult a la intel·ligència" les paraules de Sánchez-Camacho durant la passada convenció del PPC.

"Denunciem l'obsessió de CiU d'intentar silenciar qualsevol veu que discrepi i que aporti arguments de pes, que són constatables a la societat i van contra el pensament únic. No només s'intenten tapar, sinó manipular i treure de context, cosa que és absolutament condemnable", va dir. El diputat va considerar que "és evident que hi ha una campanya de persecució política cap a la presidenta del PPC, únicament i exclusivament pel fet de discrepar i oposar-se al seu pla sobiranista" i "perquè és l'autèntica cap de l'oposició".

Més crítiques

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, va acusar ahir el president català, Artur Mas, de "no estar dient la veritat" quan deia que la consulta es faria de forma legal, ja que, segons la dirigent popular, "no hi ha vies legals" per celebrar-la. En una entrevista a Antena 3, va recordar la impossibilitat de les cinc vies "legals" que havia plantejat la Generalitat, per la qual cosa va afirmar que Mas estava portant Catalunya a una "situació de xoc".