L'autòpsia confirma el suïcidi del noi que va morir després de disparar amb una arma de fogueig un home a les portes del Col·legi Mare del Diví Pastor, a Sabadell. Fonts pròximes al cas van assegurar que "tot apunta" que el jove agressor va morir pel líquid tòxic -algunes fonts apunten que era arsènic- que va beure durant els fets. El noi, que responia a les inicials d'I.S., va caure desplomat al terra quan intentava fugir carrer avall. Per la seva banda, l'home agredit -pare d'una alumna del centre-, va ser atès a l'Hospital Parc Taulí amb ferides lleus i va ser donat d'alta poc després de l'agressió. El Col·legi Mare del Diví Pastor, per la seva banda, no va voler fer declaracions.

Els fets es van produir aquest dimarts a la tarda a les portes del Col·legi Mare del Diví Pastor de Sabadell, a l'acabament de les classes. El jove va disparar el pare d'una alumna de l'escola amb una arma de fogueig i li va causar ferides lleus. Un grup de nois van perseguir llavors l'agressor i el van aconseguir tirar al terra. Dos dels que el van empaitar van ser en Ferran Sivecas i en Sergi Alonso, que expliquen que l'agressor -amb qui havien estat companys de classe al centre- es va aixecar i els va amenaçar amb una navalla i la pistola. Els dos testimonis asseguren que després el noi va fugir carrer avall mentre bevia el líquid tòxic, i que després va acabar desplomant-se uns metres més enllà, davant de l'Escola Joanot Alisanda, on va acabar morint.

"Obsessionat per una noia"

Sivecas i Alonso, de 18 anys, estaven a l'entrada de l'escola en aquell moment perquè havien anat a buscar la germana d'un d'ells. Els dos joves van recalcar que no havien apallissat el noi i que l'únic que pretenien era "poder-lo frenar fins que vingués la policia". Els dos havien estat companys de classe de l'agressor al Mare del Diví Pastor i el recorden com un noi "introvertit" però que, en canvi, "no se'l veia problemàtic". Segons en Ferran Sivecas, el noi estava "obsessionat per una noia amb qui havia anat a classe al Diví Pastora". De fet, el jove va disparar al pare d'aquesta noia, que havia vingut al centre a buscar una filla que estudia quart d'ESO. Segons van explicar altres testimonis, el noi que va morir tenia amenaçada precisament aquesta germana petita.