La neu ha obligat a tallar aquest dijous a la matinada quatre carreteres al Ripollès, a la Garrotxa i al Berguedà. Es tracta de la C-38, a l'altura de Molló (Ripollès), la BV-4024, tallada Bagà i Coll de Pal, la C-153, on no es pot circular entre Sant Feliu de Pallerols i la Vall d'en Bas (Garrotxa)i la N-260, tallada de Vallfogona de Ripollès a Ripoll. Paral·lelament, cal circular amb precaució per la T-700 perquè hi ha neu a la calçada. Aquest dijous la cota de neu rondarà els 600 metres al matí i els 800 metres a la tarda. Seran nevades febles i poc abundants, al vessant nord del Pirineu, i més continuades durant la tarda. Protecció Civil manté activada la prealerta del pla Inuncat.

Durant tot aquest dijous es preveu un episodi de fort onatge amb onades de més de 2,5 metres d'alçada a l'Alt i Baix Empordà, sobretot el nord del Cap de Creus i Begur.

En relació als embassaments, en aquests moments el de Flix continua desembassant a 200 m3/s, la qual cosa no suposa cap risc per a la població, i aquest dijous es realitzaran maniobres de manteniment de desguàs de la presa de Sau, el cabal màxim puntual serà de 50 m3/s.