Com és habitual, l'enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió presentat aquest dimecres també ha incorporat una pregunta al voltant de la valoració dels líders polítics. La classificació noi divergeix gaire de les enquestes anteriors. David Fernández (CUP) és el millor valorat, amb un 5,47, seguit d'Oriol Junqueras (ERC), que rep un 5,45 com a nota mitjana. Ells dos, juntament amb el candidat d'Esquerra a les eleccions europees, Josep Maria Terricabras (5,29) són els únics que reben un aprovat.

Terricabras i Javi López (PSC), són els unics candidats a les europees que s'han inclòs en la llista de líders polítics. Ells dos són també els més desconeguts entre els votants. De fet, ni tan sols són coneguts entre els votants del seu partit. A Terricabras el coneix un 28,2% dels catalans i un 46,5% dels votants d'ERC, mentre que a López només l'11,5% dels catalans sap dir qui és, el mateix percentatge que entre votants socialistes.

El líder d'ICV-EUiA, Joan Herrera, frega l'aprovat amb un 4,94 i se situa a la quarta posició, seguit del president de la Generalitat, Artur Mas, que torna a suspendre amb un 4,75. El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, té una nota de 4,25; el primer secretari del PSC, Pere Navarro, un 3,22; el president de C's, Albert Rivera, un 2,91; i la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, és la pitjor valorada amb un 1,69.