Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 36 anys, veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació en una joieria de l'Eixample de Barcelona. Els fets es van produir a mitjans de setembre tot i que s'han congut ara, quan el detingut va amenaçar el propietari de l'establiment amb una pistola que no va arribar a mostrar i es va endur 3.700 euros.

Després, va agafar un taxi per fugir. Els Mossos van ser alertats pel propietari de la joieria, que havia intentat seguir el lladre. La policia va detectar un embús de trànsit al carrer Aragó, cap on s'havia dirigit, i van poder escorcollar cada taxi, fins que van trobar un home que corresponia amb la descripció.

Els fets van començar al voltant de les vuit del vespre, quan la policia va rebre l'avís del propietari de la joieria que les informava que acabava de patir un robatori i que, en aquells moments, estava seguint l'autor dels fets. L'home hauria fet referència a una arma que s'insinuava sota la jaqueta però que no es va arribar a veure mai. Quan els agents van arribar al lloc van observar la forta retenció i van actuar. El detingut, amb quatre antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs.