Cada dia que passa es coneixen nous detalls de la presumpta carrera delictiva de Francisco Nicolás Gómez-Iglesias. El "petit Nicolás" -com ja se'l coneix de forma popular- hauria arribat a mantenir dues entrevistes secretes amb l'exdiputat de CiU, Oriol Pujol Ferrusola, a Barcelona el setembre passat. Així ho avançava El Confidencial, que assegurava que Francisco Nicolás es va presentar a Pujol com a emissari de la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, i del sindicat Manos Limpias.

Durant les trobades, el jove va assegurar a l'exsecretari general de CIU que estava autoritzat per arribar a un acord amb ell. Segons el mateix mitjà de comunicació, el "petit Nicolás" hauria promès a Pujol que el Govern espanyol i Manos Limpias -que forma part de l'acusació en el cas de les ITV- suavitzarien les seves acusacions si ell, a canvi, els facilitava informació contra ERC i el seu líder, Oriol Junqueras. Segons El Confidencial, Pujol s'hauria presentat a les cites amb el jove conduint la seva motocicleta i s'hauria afaitat la barba per passar desapercebut.

Oriol Pujol hauria admès davant el secretari general de Manos Limpias, Miguel Bernad, que el jove també li hauria demanat diners per les seves tasques d'intermediari. Pujol, això no obstant, va assegurar a Bernad que no li havia donat diners, ja que tenia la possibilitat de parlar directament amb la vicepresidenta del Govern.

El "petit Nicolás" també s'hauria entrevistat amb l'advocat de la família Pujol-Ferrusola, Cristóbal Martell, que també va defensar en el marc del cas Nóos a Marco i Miguel Tejeiro -cunyats de Diego Torres, l'ex soci de Iñaki Urdangarin.