La Rifa de Nadal ha passat de puntetes a les comarques gironines i cap de les administracions de la demarcació ha venut una sèrie sencera de cap dels números premiats. Sí que s'han venut, però, alguns dècims de premis importants, com és el segon premi. Segons Loteries de l'Estat, n'ha vengut trenta dècim, però des de l'administració diuen haver vengut només dos.

Al llarg del matí, però, no s'ha apropat cap premiat a l'oficina i no saben per a qui ha estat la sort. Un altre punt de venda de Lloret de Mar (Selva) va vendre un sol dècim premiat amb 125.000 euros a última hora, diumenge mateix. El número que ha repartit sort entre alguns, encara que pocs, gironins ha estat el 92845.

La sort ha passat força de llarg a les comarques gironines i cap sèrie dels tretze premis de la Rifa de Nadal s'ha venut a la demarcació. Això no vol dir, però, que cap administració hagi portat sort a algun comprador afortunat. El segon premi ha esquitxat dues poblacions: Girona i Lloret de Mar.

31 dècims del 92845 però que, en tractar-se del segon premi, ha repartit un total de 3.875.000 euros perquè cada dècim té un premi de 125.000 euros. "Ens fa molta il·lusió haver repartit aquesta quantitat", ha afirmat Joan Sagarrull, de l'administració número 4 de Girona, a la plaça Marquès de Camps de Girona.

Aquesta cèntrica oficina ha venut 30 dècims. "Suposem que ha anat a alguna empresa o algun grup perquè els números es van comprar correlatius", ha explicat Sagarrull. Han pogut penjar el cartell que indica que han repartit algun dels premis de la Rifa de Nadal però, al llarg del matí, cap dels afortunats s'ha apropat fins a l'administració.

Sí que ha anat fins a 'La Magnòlia' (l'administració número 1 de Lloret de Mar) la persona que just ahir, diumenge, va comprar el dècim electrònic que ha resultat premiat amb 125.000 euros. "No era client habitual però ha vingut a dir-nos que li havia tocat", ha explicat Marc Gol que ha afegit que l'afortunat "no devia ser jugador habitual" perquè al principi es pensava que el que li havien tocat eren 12.000 euros. "Quan ha sabut que eren 125.000, s'ha endut una sorpresa", ha afirmat.

Segons els responsables de l'administració, l'afortunat estava "molt necessitat", cosa que encara alegra més haver-li venut el dècim. "Deia que va venir a última hora perquè no tenia diners per comprar-lo", ha conclòs Gol.

La Rifa de Nadal és el sorteig més esperat, també per als propietaris de les administracions. La Sagarrull de Girona havia repartit totes les sèries d'un cinquè premi l'any 1996 i La Magnòlia s'ha de remuntar al 1982, quan van vendre una sèrie també d'un cinquè premi.

A banda del segon premi, a la demarcació també s'han venut dècims d'un quart premi a Roses i a Blanes.