El Servei Català de Trànsit ha demanat molta prudència en la conducció i sobretot moderar la velocitat per les plaques de gel que es poden formar a les carreteres arran de les baixes temperatures previstes. Aquest matí encara hi ha afectacions a la xarxa viària per la nevada d'aquest dimecres. Continuen tallades la C-28 per accedir al Port de la Bonaigua, la BV-4031 a Castellar de n'Hug i la BV-4024 de Bagà al coll de Pal. És obligatori per circular a la C-28 de Vielha a Vaquèira i de la Peülla a Casa Sastrada; la C-142b, per accedir al pla de Beret, la T-333 al Prat del Comte,la T-704 de la Febró a Prades i la TV-7021 de la Morera de Montsant a Cornudella.

Així mateix, hi ha presència de gel o neu a les carreteres N-230 entre Vilaller i Vielha, TV-7041 entre Alcover i Prades, T-221 a Santa Coloma de Queralt, T-233, a Sarral, T-224 a Llorac, T-701 entre Cornudella de Montsant i Prades i T-704 entre La Febró i Prades.

La nevada d'ahir va comportar molts problemes a la xarxa viària del país. Les principals vies com l'AP-7, l'AP-2 i l'A-2 van quedar tallades durant tot el matí en algun dels seus trams a causa de la neu. A l'A-2 desenes de vehicles van quedar atrapats a l'interior del túnel del Bruc. També a la C-32, en aquest cas per un accident, també molts vehicles van quedar encallats als túnels del Garraf.