Un home va morir ahir en un incendi d'un pis al districte de les Corts a Barcelona, segons va informar l'Ajuntament de la capital catalana. Els Bombers de Barcelona van rebre a les deu del matí l'avís d'un incendi a la primera planta d'un edifici situat al número 5 del carrer Taquígraf Martí. Com a conseqüència del foc, un home de 48 anys va resultar mort. L'incendi no va causar danys estructurals a l'edifici i no es va haver de desallotjar la resta de veïns de l'immoble. Els Mossos d'Esquadra investiguen ara les causes del sinistre.

Sense danys estructurals

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers de Barcelona, que van extingir l'incendi. També es van mobilitzar quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dues dotacions de la Guàrdia Urbana i cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra. En no causar danys estructurals, no va fer falta desallotjar els veïns. Tot i això, alguns d'ells van explicar que en veure les flames s'havien avisat els uns als altres per sortir de l'immoble. Segons els veïns, l'home vivia sol i des de feia anys en aquest habitatge, a l'entresòl del número 5 del carrer Taquígraf Martí.

Alguns dels veïns d'aquest edifici van apreciar les flames i els efectes de l'incendi a través del celobert, i alguns fins i tot es van despertar pel soroll.