El PP de Badalona va col·locar ahir una tanca publicitària a l'entrada a la ciutat en la qual demana que es respecti la força política que va rebre més vots el passat 24 de maig, un missatge de denúncia que va coincidir amb el ple de comiat de l'encara alcalde en funcions, Xavier García Albiol (PP).

La pancarta dels populars indica: "Badalona ha parlat a les eleccions, respecte a la llista més votada", un missatge que es reprodueix al costat d'un gran plànol on es reflecteix que el PP va guanyar a 30 dels 34 barris de la tercera ciutat catalana, tal com García Albiol ve reiterant els últims dies. Els 10 regidors que va obtenir el PP de Badalona no li serviran a Albiol per repetir al capdavant del govern de la ciutat, davant el pacte dels 14 regidors dels partits d'esquerres (5 de Guanyem-CUP-Podem, 4 de PSC, 3 d'ERC i 2 d'ICV-EUiA), més el del convergent Ferran Falcó, cosa que servirà a la candidata de Guanyem, Dolors Sabater, per ser investida.

D'una altra banda, ahir es va celebrar l'últim ple extraordinari de l'Ajuntament sortint, en el transcurs del qual García Albiol va agrair, en un curt parlament, el treball realitzat pels 27 regidors en aquests 4 anys.