La Guàrdia Civil va dur a terme ahir, sota la direcció del jutjat d'instrucció número 3 de Reus, diverses entrades i registres en diverses empreses de Reus i Barcelona relacionades amb el cas Innova, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Així, la Guàrdia Civil va efectuar entrades i registres a l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, a la seu mercantil de FCC a Barcelona i a les oficines d'aquesta empresa al Prat de Llobregat, diligències que pertanyen a la peça 14 del cas Innova.

També es van realitzar entrades i registres al Consell Esportiu del Baix Camp, a la mercantil Giravolt i a l'empresa municipal Rellsa, entrades totes elles relacionades amb la peça 11 del cas. Les dues peces es mantenen secretes, recorda el TSJC, i s'emmarquen en una instrucció iniciada fa més de dos anys i que acumula gairebé 60 imputats, entre ells, tot l'equip de govern de Reus del mandat 2007-2011. Fonts pròximes al cas van dir que els registres tenen per objecte buscar documentació sobre contractes per indicis d'un delicte contra l'administració pública.