Un nen de tres anys va morir ofegat divendres passat en una piscina privada d'un xalet a l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. Els fets es van produir al migdia, després que els familiars i els amics del menor s'haguessin despistat un instant i, quan van buscar el nen, el seu cos ja surava a l'aigua. Els Serveis d'Emergències Mèdiques que es van desplaçar fins al lloc van intentar, durant una llarga estona, reanimar el petit, però ja no van poder fer res per salvar-li la vida.

El menor va ser traslladat al Tanatori de Tortosa on es va decretar la mort per accidentalitat un cop descartat cap signe de criminalitat. El nen estava de vacances amb la seva família i una altra família amiga, tots ells procedents de França. Estaven allotjats en un xalet de la urbanització "Les tres Cales".

Ensurt a Peníscola

El succés d'Ametlla de Mar no és l'únic que ha tingut lloc aquest cap de setmana a les piscines d'arreu de l'Estat. Ahir, a Peníscola, un nen de dos anys va haver de ser traslladat a l'Hospital La Fe de València afectat per inhalació i ingesta de clor després de l'explosió de la bomba de clor d'una piscina privada.