Un home, que està sent buscat per la policia, ha disparat aquesta tarda amb una pistola a dos homes al carrer Pintor Fortuny, al costat de la Rambla de Barcelona, i ha ferit de bala un d'ells, mentre que l'altre ha patit ferides en tallar-se amb els vidres quan ha travessat una vidriera en la seva fugida.

Fonts policials desconeixen els motius del tiroteig ni la relació que uneix els tres homes, encara que sospiten que es coneixien i que podria tractar-se d'una venjança.

El succés ha passat pocs minuts després de les tres d'aquesta tarda, quan l'home armat amb una pistola s'ha acostat a les dues persones més, que estaven assegudes davant de l'hotel Silken Ramblas i les ha encanonat, moment en el qual aquests han emprès la fugida cap a l'interior de l'hotel, del qual no eren clients.

L'agressor ha disparat dos trets, segons els testimonis, que han declarat haver sentit dues fortes detonacions.

Una de la bales ha impactat en un dels homes, mentre que l'altre, en la fugida, s'ha causat múltiples talls amb els vidres d'una vidriera que s'ha trencat, pel que sembla en xocar contra ella, i li ha caigut a sobre.

La persona ferida de bala ha aconseguit fugir travessant l'hotel i sortir per la porta del darrere fins a refugiar-se en una botiga de roba al carrer del Carme, on ha demanat al propietari que truqués a la policia.

El propietari d'aquesta botiga ha explicat a Efe que havia anat al lavabo i que, en sortir, s'ha trobat un home amb un tret de bala i vomitant desplomat a terra de la seva botiga, demanant-li que truqués a la policia.

"He trucat a la policia i han vingut de seguida", ha relatat el venedor de roba.

L'altre ferit pels vidres també ha sortit corrent per la porta del darrere de l'hotel cap al carrer Jerusalem, darrere del mercat de la Boqueria, on ha estat interceptat i auxiliat per la policia.

Els ferits han estat traslladats un a l'hospital Clínic i l'altre a un centre sanitari, mentre que Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana han muntat un dispositiu per intentar localitzar l'agressor que, segons alguns testimonis, anava encaputxat.

La policia, que està interrogant els testimonis del succés i revisant les imatges de les càmeres de vídeo de la zona per intentar identificar l'agressor, no ha facilitat la identitat ni la nacionalitat de les víctimes.

Els testimonis del succés, entre ells molts turistes, han explicat que l'agressor, després de disparar dues vegades, ha fugit corrent del lloc.