Dues persones van resultar ferides al Raval de Barcelona després que un home se'ls acostés i els disparés diversos trets. Els fets es van produir just davant d'un hotel, on les dues persones atacades, que no eren clients, van entrar després dels trets. Un dels afectats va quedar ferit per arma de foc i l'altre quan va impactar contra un vidre mentre fugia cap a l'interior de l'hotel. Quan van sortir per la porta del darrere, van ser interceptats per la Guàrdia Urbana i els van traslladar a centres sanitaris. Els Mossos busquen l'autor dels trets i estan recopilant informació per determinar les causes del tiroteig.

Poc després de les tres de la tarda, un home es va acostart a dues persones que es trobaven molt a prop de l'hotel Silken. Inesperadament va obrir foc contra els dos homes, però només un va ser ferit pels trets. En la seva fugida, la persona que havia resultat il·lesa va xocar contra algun dels vidres de l'entrada de l'hotel i es va fer diversos talls. Les dues víctimes van aconseguir sortir per la porta del darrere de l'hotel.

El ferit de bala va ser atès en una botiga de roba infantil annexa a la sortida del darrere de l'hotel. Hores després els investigadors es van endur peces de roba tacades de sang.