El portaveu de CDC al Congrés, Pere Macias, va indicar sobre la sentència del jutge encarregat del cas del Palau de la Música que confia que la justícia determinarà quan conclogui el sumari que el seu partit «no té cap responsabilitat» i que que la seva imputació és només indirecta, en cap cas perquè hi hagi responsabilitats reals.

Pere Macías, diputat de Convergència Democràtica al Congrés dels diputats, va mostrar-se molt tranquil en la roda de premsa davant dels mitjans i va afirmar que «no hi ha cap novetat, no tenim res a dir, si bé confiem en la justícia i estem segurs que una vegada conclòs el procediment no hi haurà cap responsabilitat per part del partit».

Segons Macias, en el judici i la posterior sentència «es veurà que CDC només està en aquest cas de forma col·lateral i personal». D'altra banda, va aprofitar per dirigir-se a Mariano Rajoy per recordar-li que el 9 de novembre havien votat més de 2,3 milions de catalans, i que potser ara no hauria d'estar tan preocupat «si no s'hagués dedicat a perseguir durant quatre anys a comunitats com la de Catalunya».