Un home va resultar ferit a Barcelona a causa d'un tret a la cama, segons van informar els Mossos d'Esquadra. Els fets van tenir lloc al voltant de les onze de la nit de dissabte passat, moment en el qual la policia va rebre una trucada que alertava que un individu estava ferit de bala al districte de Sant Martí. Seguidament, els agents van localitzar l'afectat al carrer Pamplona i van traslladar-lo d'urgència a l'Hospital de Mar sense que la seva vida corri perill.

Els Mossos investiguen ara el cas i interrogaran el ferit -un home d'origen africà que recollia ferralla- amb l'objectiu d'esbrinar les circumstàncies del succés i, d'aquesta manera, poder localitzar l'autor del tiroteig.

Segon tiroteig en pocs dies

Els fets de dissabte arriben només dues setmanes després del tiroteig que va tenir lloc a un hotel de la Rambla de la Ciutat Comtal, a l'altura del carrer Pintor Fortuny, que va deixar dues persones ferides. En aquell cas, una persona va disparar un tret contra dos homes per un suposat ajustament de comptes. De fet, els Mossos van acabar detenint un dels ferits, un holandès de 26 anys amb una ordre europea de recerca i detenció.